SDG

Praca

Aktualnie rekrutujemy

SDG VENTURES to firma, która od kilku lat z powodzeniem zajmuje się tworzeniem koncepcji, budowaniem, zarządzaniem oraz prowadzeniem obiektów gastronomicznych i rozrywkowych, a także kreowaniem wydarzeń artystycznych.

Firma jest właścicielem topowych w Trójmieście restauracji oraz klubów: SASSY, Roof Top by SASSY, Restaurant Market - Słony Spichlerz, Restauracja Zorba oraz ZORBA Roof Top i niezmienne się rozwija przygotowując do otwarć kolejnych lokali.

SDG VENTURES tworzy zespół doświadczonych managerów, projektantów i artystów dedykowanych do realizacji wyjątkowych i unikatowych przestrzeni.

Zapraszamy do współpracy osoby ambitne, poszukujące wyzwań i pracy w dynamicznym zespole i rzeczywistości.

 

Poszukujemy osoby wielozadaniowej, zorganizowanej i ambitnej na stanowisko MANAGERA RESTAURACJI

OBOWIĄZKI

Operacyjne:
-
przygotowanie lokalu do wydarzeń wedle standaryzacji i procedur SASSY
- bieżąca kontrola realizacji imprezy / eventu pod względem serwisowym / technicznym / logistycznym / programowym we współpracy z kadrą SASSY
- zarządzenie zasobami ludzkimi pod kątem utrzymania obiektu w prawidłowym stanie technicznym oraz czystości podczas trwania wydarzeń
- kontrola realizacji oraz asysta osobom zaangażowanym w realizacje imprez (firmy zewnętrzne, artyści, agencje etc.
- zarządzanie bieżącymi kwestiami pracowniczymi [staff kelnerski] / delegacja zadań
- zarządzanie bieżącymi kwestiami serwisowymi - kontrola sekcji
- zarządzanie bieżącymi kwestiami związanymi z selekcją oraz ochroną lokalu
- pozostawanie do nieustannej dyspozycji gości / rozwiązywanie ich problemów
- rozliczanie obrotu z działalności po zakończonej zmianie / przygotowanie zestawienia / zabezpieczenie gotówki i raportów
- tworzenie raportów z bieżącego funkcjonowania obiektu dla dyrekcji

Gastronomia
-
nadzór nad serwisem cateringów dla gości klubowych podczas imprez
- kontrola zwrotu urządzeń / naczyń / sprzętów do obsługi gastronomicznej 

Eventowe:
- realizacja MEMO przygotowanego przed eventem według wytycznych
- rozliczanie i wypłaty gotówkowe podwykonawcom 
- współkoordynacja realizacji imprez

Reprezentacyjne:
- reprezentacja projektu i dyrekcji wobec Partnerów Biznesowych / Sponsorów w przypadku nieobecności osób dedykowanych
- osobisty nadzór nad funkcjonowaniem projektu poprzez obecność realizacje zadań w ciągu nocnej zmiany

OCZEKIWANIA:
- dyspozycyjność (godziny popołudniowe / weekendy)
- doświadczenie na podobnym stanowisku 
- umiejętność pracy w zespole 
- umiejętności zarządcze
- motywacja i ambicje zawodowe
- możliwe do weryfikacji referencje
- znajomość języków obcych - min. angielski w stopniu zaawansowanym
- książeczka zdrowia

WARUNKI ZATRUDNIENIA:
- praca w niezwykle prestiżowym i ciekawym programowo projekcie
- atrakcyjne wynagrodzenie + system premiowy
- praca w systemie zmianowym
- kontrakt managerski 
- system szkoleń doskonalących

 

CV ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres praca@sdgventures.pl 
Zaznaczamy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

SDG VENTURES to firma, która od kilku lat z powodzeniem zajmuje się tworzeniem koncepcji, budowaniem, zarządzaniem oraz prowadzeniem obiektów gastronomicznych i rozrywkowych, a także kreowaniem wydarzeń artystycznych.

Firma jest właścicielem topowych w Trójmieście restauracji oraz klubów: SASSY, Roof Top by SASSY, Restaurant Market - Słony Spichlerz, Restauracja Zorba oraz ZORBA Roof Top i niezmienne się rozwija przygotowując do otwarć kolejnych lokali.

SDG VENTURES tworzy zespół doświadczonych managerów, projektantów i artystów dedykowanych do realizacji wyjątkowych i unikatowych przestrzeni.

Poszukujemy osób do pracy na stanowisku Barman / Barmanka / Barman/ka śniadaniowy

Wybór miejsca pracy uzależniony jest od kwalifikacji, doświadczenia oraz preferencji kandydatów. Poszukujemy osób z doświadczeniem, ale również takich, które doświadczenie dopiero będą zdobywać.

Oczekiwania:

  • doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej oraz na stanowisku barmańskim
  • znajomości technik barmańskich i klasycznych koktajli
  • wiedza ogólna ze znajomości win oraz alkoholi
  • biegła znajomość języka angielskiego
  • wysoka kultura osobista
  • nienaganna aparycja
  • komunikatywności, punktualności i dokładności
  • gościnności, a co za tym łatwość nawiązywania kontaktu z Gośćmi
  • umiejętność pracy z zespole
  • pozytywna energia i poczucie humoru
  • elastyczny grafik,
  • system zmianowy, pozwalający łączyć pracę z innymi zajęciami,
  • szkolenia podnoszące kwalifikacje na każdym stanowisku,
  • możliwość rozwoju oraz awansu na wyższe stanowiska,
  • szkolenia i pracę z doświadczonymi barmanami,
  • świetną atmosfera w pracy,
  • wynagrodzenie adekwatne do stanowiska oraz system premiowy + konkursy sprzedażowe,
  • współtworzenie największych gastronomicznych przedsięwzięć w Trójmieście

CV ze zdjęciem prosimy przesyłam w formie pdf na adres praca@sdgventures.pl 
Zaznaczamy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

SDG VENTURES to firma, która od kilku lat z powodzeniem zajmuje się tworzeniem koncepcji, budowaniem, zarządzaniem oraz prowadzeniem obiektów gastronomicznych i rozrywkowych, a także kreowaniem wydarzeń artystycznych.

Firma jest właścicielem topowych w Trójmieście restauracji oraz klubów: SASSY, Roof Top by SASSY, Restaurant Market - Słony Spichlerz i niezmienne się rozwija przygotowując do otwarć kolejnych lokali.

SDG VENTURES tworzy zespół doświadczonych managerów, projektantów i artystów dedykowanych do realizacji wyjątkowych i unikatowych przestrzeni.

Poszukujemy osób do pracy na stanowisku
* Kucharz
* Pomoc kuchenna

w restauracji SASSY.

Poszukujemy osób z doświadczeniem, ale również takich, które doświadczenie dopiero będą zdobywać.

Oczekiwania:

  • minimum 3-letnie doświadczenie zawodowe
  • umiejętność pracy w zespole
  • chęci szkolenia i ciągłego doskonalenia zawodowego
  • znajomość podstawowych technik gotowania, procedur i zachowania w kuchni
  • higieny i kultury osobistej
  • dyspozycyjności
  • atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od umiejętności
  • bardzo dobre warunki pracy
  • stabilne zatrudnienie
  • doświadczoną kadrę managerską i dobrze dobrany zakres obowiązków
  • prace w miłej i przyjaznej atmosferze
  • szkolenia, zdobywanie nowych doświadczeń i technik gotowania
  • wynagrodzenie adekwatne do stanowiska oraz system premiowy
  • współtworzenie największych gastronomicznych przedsięwzięć w Trójmieście

CV ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres praca@sdgventures.pl 
Zaznaczamy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

SDG VENTURES to firma, która od kilku lat z powodzeniem zajmuje się tworzeniem koncepcji, budowaniem, zarządzaniem oraz prowadzeniem obiektów gastronomicznych i rozrywkowych, a także kreowaniem wydarzeń artystycznych.

Firma jest właścicielem topowych w Trójmieście restauracji oraz klubów: SASSY, Roof Top by SASSY, Restaurant Market - Słony Spichlerz, Restauracja Zorba oraz ZORBA Roof Top i niezmienne się rozwija przygotowując do otwarć kolejnych lokali.

SDG VENTURES tworzy zespół doświadczonych managerów, projektantów i artystów dedykowanych do realizacji wyjątkowych i unikatowych przestrzeni.

Poszukujemy osób do pracy na stanowisku SUSHI MASTER do zespołu Dawida Uszyńskiego

Poszukujemy osób z doświadczeniem, ale również takich, które doświadczenie dopiero będą zdobywać.

Oczekiwania:

  • minimum 3-letnie doświadczenie zawodowe (bądź wielka wola i pasja do nauki)
  • umiejętność pracy w zespole
  • chęci szkolenia i ciągłego doskonalenia zawodowego
  • znajomość podstawowych technik gotowania, procedur i zachowania w kuchni
  • higieny i kultury osobistej
  • dyspozycyjności

Oferujemy:

  • atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od umiejętności
  • bardzo dobre warunki pracy
  • stabilne zatrudnienie
  • doświadczoną kadrę managerską i dobrze dobrany zakres obowiązków
  • pracę w miłej i przyjaznej atmosferze
  • szkolenia, zdobywanie nowych doświadczeń i technik gotowania
  • wynagrodzenie adekwatne do stanowiska oraz system premiowy
  • współtworzenie największych gastronomicznych przedsięwzięć w Trójmieście

 

CV ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres praca@sdgventures.pl 
Zaznaczamy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Oferujemy:

  • atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od umiejętności
  • bardzo dobre warunki pracy
  • stabilne zatrudnienie
  • doświadczoną kadrę managerską i dobrze dobrany zakres obowiązków
  • pracę w miłej i przyjaznej atmosferze
  • szkolenia, zdobywanie nowych doświadczeń i technik gotowania
  • wynagrodzenie adekwatne do stanowiska oraz system premiowy
  • współtworzenie największych gastronomicznych przedsięwzięć w Trójmieście

 

CV ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres praca@sdgventures.pl 
Zaznaczamy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

SDG VENTURES to firma, która od kilku lat z powodzeniem zajmuje się tworzeniem koncepcji, budowaniem, zarządzaniem oraz prowadzeniem obiektów gastronomicznych i rozrywkowych, a także kreowaniem wydarzeń artystycznych.

Firma jest właścicielem topowych w Trójmieście restauracji oraz klubów: SASSY, Roof Top by SASSY, Restaurant Market - Słony Spichlerz i niezmienne się rozwija przygotowując do otwarć kolejnych lokali.

SDG VENTURES tworzy zespół doświadczonych managerów, projektantów i artystów dedykowanych do realizacji wyjątkowych i unikatowych przestrzeni.

Poszukujemy osoby do pracy na stanowisku
SZEF KUCHNI SASSY

Twój zakres obowiązków

  • Znajomość technik przyrządzania tradycyjnych azjatyckich potraw oraz pasja do eksplorowania nowych smaków i trendów w kuchni azjatyckiej;
  • Organizowanie i nadzorowania pracy kuchni;
  • Planowanie i kontrolowanie zadań powierzonych podległemu personelowi kuchni;
  • Zamawianie, kontrolowanie jakości i przyjmowanie dostarczanych towarów;
  • Nadzór nad przygotowywaniem potraw w zakresie zgodności z kartą kalkulacyjną, gramaturą, estetyką podania;
  • Nadzór nad sprzętem kuchennymi, urządzeniami gastronomicznymi, ich prawidłową eksploatacją, konserwacją;
  • Bieżąca współpraca z pozostałymi działami lokalu i Spółki;
  • Motywowanie i szkolenie członków zespołu kuchennego.

Wymagania

  • Minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku;
  • Zdolności kreatywne w tworzeniu menu i nowych dań;
  • Umiejętność pracy w zespole i zarządzania czasem pracy w szybkim tempie;
  • Znajomość zasad bezpieczeństwa żywności i higieny pracy.
  • Pracę w prestiżowej restauracji specjalizującej się w kuchni azjatyckiej;
  • Atrakcyjny system wynagrodzeń, dopasowany do umiejętności i doświadczenia;
  • Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji w dziedzinie kuchni azjatyckiej;
  • Współpracę z zespołem pasjonatów kuchni azjatyckiej;
  • Praca od zaraz na pełny etat;

Aplikuj