Praca
SDG VENTURES to firma, która od kilku lat z powodzeniem zajmuje się tworzeniem koncepcji, budowaniem, zarządzaniem oraz prowadzeniem obiektów gastronomicznych i rozrywkowych, a także kreowaniem wydarzeń artystycznych.
Firma jest właścicielem topowych w Trójmieście restauracji oraz klubów: SASSY, Roof Top by SASSY, Restaurant Market - Słony Spichlerz, Restauracja Zorba oraz ZORBA Roof Top i niezmienne się rozwija przygotowując do otwarć kolejnych lokali.
SDG VENTURES tworzy zespół doświadczonych managerów, projektantów i artystów dedykowanych do realizacji wyjątkowych i unikatowych przestrzeni.
Zapraszamy do współpracy osoby ambitne, poszukujące wyzwań i pracy w dynamicznym zespole i rzeczywistości.
Poszukujemy osoby wielozadaniowej, zorganizowanej i ambitnej na stanowisko MANAGERA RESTAURACJI
OBOWIĄZKI
Operacyjne:
- przygotowanie lokalu do wydarzeń wedle standaryzacji i procedur SASSY
- bieżąca kontrola realizacji imprezy / eventu pod względem serwisowym / technicznym / logistycznym / programowym we współpracy z kadrą SASSY
- zarządzenie zasobami ludzkimi pod kątem utrzymania obiektu w prawidłowym stanie technicznym oraz czystości podczas trwania wydarzeń
- kontrola realizacji oraz asysta osobom zaangażowanym w realizacje imprez (firmy zewnętrzne, artyści, agencje etc.
- zarządzanie bieżącymi kwestiami pracowniczymi [staff kelnerski] / delegacja zadań
- zarządzanie bieżącymi kwestiami serwisowymi - kontrola sekcji
- zarządzanie bieżącymi kwestiami związanymi z selekcją oraz ochroną lokalu
- pozostawanie do nieustannej dyspozycji gości / rozwiązywanie ich problemów
- rozliczanie obrotu z działalności po zakończonej zmianie / przygotowanie zestawienia / zabezpieczenie gotówki i raportów
- tworzenie raportów z bieżącego funkcjonowania obiektu dla dyrekcji
Gastronomia
- nadzór nad serwisem cateringów dla gości klubowych podczas imprez
- kontrola zwrotu urządzeń / naczyń / sprzętów do obsługi gastronomicznej
Eventowe:
- realizacja MEMO przygotowanego przed eventem według wytycznych
- rozliczanie i wypłaty gotówkowe podwykonawcom
- współkoordynacja realizacji imprez
Reprezentacyjne:
- reprezentacja projektu i dyrekcji wobec Partnerów Biznesowych / Sponsorów w przypadku nieobecności osób dedykowanych
- osobisty nadzór nad funkcjonowaniem projektu poprzez obecność realizacje zadań w ciągu nocnej zmiany
OCZEKIWANIA:
- dyspozycyjność (godziny popołudniowe / weekendy)
- doświadczenie na podobnym stanowisku
- umiejętność pracy w zespole
- umiejętności zarządcze
- motywacja i ambicje zawodowe
- możliwe do weryfikacji referencje
- znajomość języków obcych - min. angielski w stopniu zaawansowanym
- książeczka zdrowia
WARUNKI ZATRUDNIENIA:
- praca w niezwykle prestiżowym i ciekawym programowo projekcie
- atrakcyjne wynagrodzenie + system premiowy
- praca w systemie zmianowym
- kontrakt managerski
- system szkoleń doskonalących
CV ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres praca@sdgventures.pl
Zaznaczamy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Aplikuj
SDG VENTURES to firma, która od kilku lat z powodzeniem zajmuje się tworzeniem koncepcji, budowaniem, zarządzaniem oraz prowadzeniem obiektów gastronomicznych i rozrywkowych, a także kreowaniem wydarzeń artystycznych.
Firma jest właścicielem topowych w Trójmieście restauracji oraz klubów: SASSY, Roof Top by SASSY, Restaurant Market - Słony Spichlerz, Restauracja Zorba oraz ZORBA Roof Top i niezmienne się rozwija przygotowując do otwarć kolejnych lokali.
SDG VENTURES tworzy zespół doświadczonych managerów, projektantów i artystów dedykowanych do realizacji wyjątkowych i unikatowych przestrzeni.
Poszukujemy osób do pracy na stanowisku Barman / Barmanka / Barman/ka śniadaniowy
Wybór miejsca pracy uzależniony jest od kwalifikacji, doświadczenia oraz preferencji kandydatów. Poszukujemy osób z doświadczeniem, ale również takich, które doświadczenie dopiero będą zdobywać.
Oczekiwania:
- doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej oraz na stanowisku barmańskim
- znajomości technik barmańskich i klasycznych koktajli
- wiedza ogólna ze znajomości win oraz alkoholi
- biegła znajomość języka angielskiego
- wysoka kultura osobista
- nienaganna aparycja
- komunikatywności, punktualności i dokładności
- gościnności, a co za tym łatwość nawiązywania kontaktu z Gośćmi
- umiejętność pracy z zespole
- pozytywna energia i poczucie humoru
- elastyczny grafik,
- system zmianowy, pozwalający łączyć pracę z innymi zajęciami,
- szkolenia podnoszące kwalifikacje na każdym stanowisku,
- możliwość rozwoju oraz awansu na wyższe stanowiska,
- szkolenia i pracę z doświadczonymi barmanami,
- świetną atmosfera w pracy,
- wynagrodzenie adekwatne do stanowiska oraz system premiowy + konkursy sprzedażowe,
- współtworzenie największych gastronomicznych przedsięwzięć w Trójmieście
CV ze zdjęciem prosimy przesyłam w formie pdf na adres praca@sdgventures.pl
Zaznaczamy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Aplikuj
SDG VENTURES to firma, która od kilku lat z powodzeniem zajmuje się tworzeniem koncepcji, budowaniem, zarządzaniem oraz prowadzeniem obiektów gastronomicznych i rozrywkowych, a także kreowaniem wydarzeń artystycznych.
Firma jest właścicielem topowych w Trójmieście restauracji oraz klubów: SASSY, Roof Top by SASSY, Restaurant Market - Słony Spichlerz i niezmienne się rozwija przygotowując do otwarć kolejnych lokali.
SDG VENTURES tworzy zespół doświadczonych managerów, projektantów i artystów dedykowanych do realizacji wyjątkowych i unikatowych przestrzeni.
Poszukujemy osób do pracy na stanowisku
* Kucharz
* Pomoc kuchenna
w restauracji SASSY.
Poszukujemy osób z doświadczeniem, ale również takich, które doświadczenie dopiero będą zdobywać.
Oczekiwania:
- minimum 3-letnie doświadczenie zawodowe
- umiejętność pracy w zespole
- chęci szkolenia i ciągłego doskonalenia zawodowego
- znajomość podstawowych technik gotowania, procedur i zachowania w kuchni
- higieny i kultury osobistej
- dyspozycyjności
- atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od umiejętności
- bardzo dobre warunki pracy
- stabilne zatrudnienie
- doświadczoną kadrę managerską i dobrze dobrany zakres obowiązków
- prace w miłej i przyjaznej atmosferze
- szkolenia, zdobywanie nowych doświadczeń i technik gotowania
- wynagrodzenie adekwatne do stanowiska oraz system premiowy
- współtworzenie największych gastronomicznych przedsięwzięć w Trójmieście
CV ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres praca@sdgventures.pl
Zaznaczamy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Aplikuj
SDG VENTURES to firma, która od kilku lat z powodzeniem zajmuje się tworzeniem koncepcji, budowaniem, zarządzaniem oraz prowadzeniem obiektów gastronomicznych i rozrywkowych, a także kreowaniem wydarzeń artystycznych.
Firma jest właścicielem topowych w Trójmieście restauracji oraz klubów: SASSY, Roof Top by SASSY, Restaurant Market - Słony Spichlerz, Restauracja Zorba oraz ZORBA Roof Top i niezmienne się rozwija przygotowując do otwarć kolejnych lokali.
SDG VENTURES tworzy zespół doświadczonych managerów, projektantów i artystów dedykowanych do realizacji wyjątkowych i unikatowych przestrzeni.
Poszukujemy osób do pracy na stanowisku SUSHI MASTER do zespołu Dawida Uszyńskiego
Poszukujemy osób z doświadczeniem, ale również takich, które doświadczenie dopiero będą zdobywać.
Oczekiwania:
- minimum 3-letnie doświadczenie zawodowe (bądź wielka wola i pasja do nauki)
- umiejętność pracy w zespole
- chęci szkolenia i ciągłego doskonalenia zawodowego
- znajomość podstawowych technik gotowania, procedur i zachowania w kuchni
- higieny i kultury osobistej
- dyspozycyjności
Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od umiejętności
- bardzo dobre warunki pracy
- stabilne zatrudnienie
- doświadczoną kadrę managerską i dobrze dobrany zakres obowiązków
- pracę w miłej i przyjaznej atmosferze
- szkolenia, zdobywanie nowych doświadczeń i technik gotowania
- wynagrodzenie adekwatne do stanowiska oraz system premiowy
- współtworzenie największych gastronomicznych przedsięwzięć w Trójmieście
CV ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres praca@sdgventures.pl
Zaznaczamy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od umiejętności
- bardzo dobre warunki pracy
- stabilne zatrudnienie
- doświadczoną kadrę managerską i dobrze dobrany zakres obowiązków
- pracę w miłej i przyjaznej atmosferze
- szkolenia, zdobywanie nowych doświadczeń i technik gotowania
- wynagrodzenie adekwatne do stanowiska oraz system premiowy
- współtworzenie największych gastronomicznych przedsięwzięć w Trójmieście
CV ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres praca@sdgventures.pl
Zaznaczamy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Aplikuj
SDG VENTURES to firma, która od kilku lat z powodzeniem zajmuje się tworzeniem koncepcji, budowaniem, zarządzaniem oraz prowadzeniem obiektów gastronomicznych i rozrywkowych, a także kreowaniem wydarzeń artystycznych.
Firma jest właścicielem topowych w Trójmieście restauracji oraz klubów: SASSY, Roof Top by SASSY, Restaurant Market - Słony Spichlerz i niezmienne się rozwija przygotowując do otwarć kolejnych lokali.
SDG VENTURES tworzy zespół doświadczonych managerów, projektantów i artystów dedykowanych do realizacji wyjątkowych i unikatowych przestrzeni.
Poszukujemy osoby do pracy na stanowisku
SZEF KUCHNI SASSY
Twój zakres obowiązków
- Znajomość technik przyrządzania tradycyjnych azjatyckich potraw oraz pasja do eksplorowania nowych smaków i trendów w kuchni azjatyckiej;
- Organizowanie i nadzorowania pracy kuchni;
- Planowanie i kontrolowanie zadań powierzonych podległemu personelowi kuchni;
- Zamawianie, kontrolowanie jakości i przyjmowanie dostarczanych towarów;
- Nadzór nad przygotowywaniem potraw w zakresie zgodności z kartą kalkulacyjną, gramaturą, estetyką podania;
- Nadzór nad sprzętem kuchennymi, urządzeniami gastronomicznymi, ich prawidłową eksploatacją, konserwacją;
- Bieżąca współpraca z pozostałymi działami lokalu i Spółki;
- Motywowanie i szkolenie członków zespołu kuchennego.
Wymagania
- Minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku;
- Zdolności kreatywne w tworzeniu menu i nowych dań;
- Umiejętność pracy w zespole i zarządzania czasem pracy w szybkim tempie;
- Znajomość zasad bezpieczeństwa żywności i higieny pracy.
- Pracę w prestiżowej restauracji specjalizującej się w kuchni azjatyckiej;
- Atrakcyjny system wynagrodzeń, dopasowany do umiejętności i doświadczenia;
- Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji w dziedzinie kuchni azjatyckiej;
- Współpracę z zespołem pasjonatów kuchni azjatyckiej;
- Praca od zaraz na pełny etat;